Vuoden HS:läinen ja hopeinen ansiomerkki

Syysvuosikokouksessa 23.11. palkittiin vuoden HS:läinen Sari Kallela ja ojennettiin hopeinen ansiomerkki Heli Koivistoiselle 

Tämän vuoden HS-läinen on toimija, jonka jokainen seura haluaisi omiin vapaaehtoisiinsa. Hänet tunnetaan suorapuheisena ja kaikkia kannustavana ihmisenä, jonka kanssa muiden on helppo tehdä yhteistyötä. Hän vetää muita mukaan, jaksaa keskustella, on läsnä, organisoi, ottaa vastuuta ja verkostoituu. Erityisesti hän on pitänyt huolta siitä, että seuran valmennustoimintaan on helppo tulla niistäkin perheistä, joissa ei ole suunnistukselle tyypillistä vahvaa lajitaustaa.

Vuoden HS-läinen on ollut usean vuoden ajan yksi keskeisistä kantavista voimista nuorten valmennusryhmässä. Hän kantaa nykyään kokonaisvastuuta kalenterista ja vastuuhenkilöiden rekrytoinnista treeneihin, leireille ja kisamatkoille. Kun nuorten ryhmässä on yli 40 urheilijaa, kyseessä on iso ja jatkuvaa valppautta vaativa tehtävä. Vuoden HS-läinen on Sari Kallela.

Heli Koivistoinen on vetänyt seuran nuorisotoimintaa viiden vuoden ajan ja ollut aktiivinen hallituksen jäsen kolme toimikautta. Tähän aikaan on mahtunut hyviä ja huonompia hetkiä. Heli on osoittanut olevansa yhteistyökykyinen ja joustava organisoija, joka on saanut uuden sukupolven huoltajia mukaan seuran nuorisotoimintaan. Hänen sitkeytensä on ihailtavaa. Nyt, kun Heli jättää hallituksen uusien haasteiden myötä, hallitus on myöntänyt hänelle seuran hopeisen ansiomerkin numero 116. Sen myötä kiitämme häntä vuosien aherruksesta ja aktiivisuudesta.

Kuvassa vasemmalla Sari Kallela, oikealla ylhäällä seuran puheenjohtaja Jouko Lahtinen ojentaa Sarille vuoden HS:läinen kiertopalkinnon, alhaalla oikealla Heli Koivistoinen.

Valinta ja teksti hallitus

×

Comments are closed.