Sprintticup 2021

 

Kevään Sprintticupin osakilpailut ovat siirretty koronatilanteen takia syksyyn, ilmoitamme päivämäärät myöhemmin 

 • to 4.3. Lassila, rm Topi Syrjäläinen, Siirretään 
 • to 11.3. Kalasatama, rm Anton Salmenkylä, Siirretään 
 • to 18.3. Malmi, rm Otto Kaario, Siirretään
 • to 25.3. Kannelmäki, rm Kari Sane, Siirretään

Kannelmäen 25.3. sprintticupin valmisteluja voi seurata ratamestari Kari Sanen päiväkirjasta. Kannelmäen sivut ovat jo avattu, ja ovat luettavissa täältä

 

Sprintticup ohjeet

 

 • Lähdöt torstai-iltaisin klo 17:30 – 19:00.
 • Osallistumismaksu ennakkoon 10 euroa, tapahtumassa 15 euroa. Alle 19-vuotiaille 5 euroa.
 • Radat täysvaikeat (A) n. 3,5 km (miehillä 15 min) ja (B) 3 km (naisilla 15 min) sekä (C) keskivaikea 2,5 km.
 • Sprintticupin tapahtumat ovat kaikille avoimia kuntosprinttejä, lisenssiä tai seuran jäsenyyttä ei vaadita.
 • Varaa mukaan jonkinlainen valaisin vaikka kadut ovatkin pääosin valaistuja. Heijastinliivi on erittäin kannatettava lisävaruste.
 • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueille ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
 • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.
 • Tarkemmat tiedot löytyvät HS:n verkkosivuilta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.
 • Lisätietoa ja tunnelmia Sprintticupin tapahtumista Facebookissa

 

Mitä kaupunkisuunnistus eli sprintti on?

Kaupunkisuunnistuksessa eli sprintissä suunnistus on tuotu kaduille ja pihoille. Rasteja ei piilotella vaan haasteena on löytää lyhyin reitti ja toteuttaa se täydessä vauhdissa. Tutussakin ympäristössä vauhti lisää vaikeutta, kun päätöksiä parhaan reitin valinnasta sekä vasen/oikea-käännöksiä pitää tehdä nopeaan tahtiin.

Toisin kuin metsäsuunnistuksessa, sprintissä ei voi koskaan kulkea suoraan. Rakennukset, aidat, muurit, pensaat ja muut kielletyt kohteet muodostavat sokkelon, jossa suunnistajan on ensin hahmotettava kartalta nopein sallittu reitti ja sitten toteutettava se sujuvasti juoksuvauhdissa. Sprintissä kuljettava matka on selvästi metsämatkoja lyhyempi, noin 2-4 km. Kilpailuissa ihanneaika on noin 15min, kuntosuunnistustapahtumissa jokainen kulkee omaan tahtiinsa eikä ajanotto ole pakollista. Rohkeasti kokeilemaan!

Arkistotietoja:

 

Sprintticup 2020

 

Koronakevään keskeyttämä Sprintticup jatkui syyskuussa, jolloin järjestettiin keväältä siirtyneet tapahtumat:

 • to 3.9. Lauttasaari, rm Otto Kaario
 • to 10.9. Malminkartano, rm Kari Sane, Tapio Laurenin muistokilpailu

Syyskuun Sprintticup-tapahtumat jatkoivat keväällä keskeytynyttä yritys- ja kaverijoukkueiden Firmasprintti-sarjaa (F-rata).

 

Sprintticup 10.9. Malminkartano

Ratamestari Kari Sane laati Malminkartanon mainioon sprinttimaastoon vaativat radat, joilla sujuva suoritus edellytti malttia loppuun asti. Tällä kertaa saamme nauttia myös poikkeuksellisen laajasta ennakkomateriaalista (ratamestarin päiväkirja) sekä tuhdista analyysipaketista jälkipelien polttoaineeksi. Tapahtuma oli Tapio Laurenin muistokilpailu.

>> Tulokset väliajat, tuloskortit

>> Reittihärveli

>> Firmasprintin joukkuepisteet

Reittianalyysit:   A-rata   B-rata   C-rata   F-rata

 

Ei kartan jälkimyyntiä. Lupa suunnistukseen alueella vain tapahtuman aikana. Yksityispihoille EI SAA mennä tapahtuman jälkeen harjoittelemaan.

 

Sprintticup 3.9. Lauttasaari

Sprintticupin syyskausi jatkui Lauttasaaressa, Otto Kaarion radoilla.

>> Tulokset väliajat, tuloskortit

>> Firmasprintin joukkuepisteet

 

Ei kartan jälkimyyntiä. Lupa suunnistukseen alueella vain tapahtuman aikana. Yksityispihoille EI SAA mennä tapahtuman jälkeen harjoittelemaan.

 

Sprintticup 12.3. Jätkäsaari

Sprintticupin kausi jatkui Jätkäsaaressa, uudessa maastossa ja uudella kartalla, ratamestarina Topi Syrjäläinen.

>> Tulokset, väliajat, tuloskortit, reittianalyysi, WinSplits sekä Firmasprintin joukkuepisteet

Bonuksena vielä Kari Sanen Jätkäsaaren A-radan analyysi.

 

Ratamestarin terveiset Jätkäsaareen

En ollut nähnyt Jätkäsaaren uutta karttaa, kun Sprintticupin ratamestarointia minulle tarjottiin. Kartan avauduttua minua odottikin erittäin positiivinen yllätys: loistava sprinttialue hyvin epäsäännöllisellä kaavoituksella. Tiesin, että tähän saa haastavat radat.

Pyrin tekemään radoista sellaiset, joista itse nauttisin. Tiukkaa reitinvalintaväliä toisensa perään, rytmitystä kuitenkaan unohtamatta. Uskon, että radalla pärjää suunnistaja, jonka meno on sujuvaa ja suunnistus pysyy kokoajan edellä.

Topi Syrjäläinen
ratamestari

Karttakuvat: Jätkäsaari 2020 uusi ISSprOM2019 kuvaus: monitasoisen alueen kuvaus vinoviivoituksella, vilkkaammat kadut tumman ruskealla.

 

Sprintin päivitetyt karttamerkinnät

Karttakuvat: Malminkartano 2017 (ISSOM2007 kuvaus) ja 2020 (uusi ISSprOM2019 kuvaus).

Sprintticupin kartat on päivitetty sprintin uuden, 2020 alusta käyttöön otetun kuvausohjeen mukaan. Näkyvin uudistus on ns. “puskavihreän” muutos. Läpipääsemättömän ja kielletyn pensaan tai kasvillisuuden värisävy on nyt kirkkaampi vihreä (aikaisempaa vaaleampi). Kielletty “tonttivihreä” on väriltään ennnallaan.

Pienempiä muutoksia ovat vilkkaampien katujen väritys tummemmalla ruskealla ja kielletyn alueen merkitä vinoristikolla. Lisätietoja uudesta karttasäännöstä SSL:n tiedotteessa.

Muistathan myös muut sprintin kielletyt kohteetNäille alueille ei mennä, ei ylitetä eikä aliteta (vaikka olisi mahdollista)!

 

Sprintticup 2020 kevät kalenteri

 

Koronavirus-epidemian vuoksi kevään 2020 loput tapahtumat 19.3. Malminkartano ja 26.3. Lauttasaari siirtyvät syyskuulle. 

 • to 5.3. Länsi-Pasila, rm Atte Ikola, Tulospaketti
 • to 12.3. Jätkäsaari, rm Topi Syrjäläinen, Tulospaketti
 • to 19.3. Malminkartano, rm Kari Sane
 • to 26.3. Lauttasaari, rm Otto Kaario

Tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

>> Seuraa Sprintticup päivityksiä Facebookissa

 

 

 

 

 

 

Tulokset 5.3. Länsi-Pasila

Kausi avattiin Länsi-Pasilassa, ratamestareina Atte Ikola ja Hannu Lammi.

Tulospakettiin on lisätty WinSplits-analyysi ja lisäksi Kari Sane teki iltapuhteena reittianalyysin A-radasta. Nyt spekuloimaan!

>> Tulokset, väliajat, WinSpilts, reittianalyysi

“Kuvassa radan kuningasväli, jossa on kaksi hyvää reittiä – kaukaa vasemmalta kiertävä violetti ja oikealta luikerteleva vaaleansininen – molemmat reittejä, joita ei helposti osaa hahmottaa parhaiksi ja lisäsi vaaleansininen vaatii tarkkaa suunnistusta.” — analyysi Kari Sane

 

 

Näin toimit Sprintticupissa

Tarkista Sprintticupin kalenterista tapahtuman paikka ja mahdolliset tarkemmat ohjeet. Tunnistat tapahtumapaikan telttakatoksesta, jonka ympärillä touhuaa ehkä useampikin suunnistukseen valmistautuva. Tapahtumapaikalla myynti, lähtö ja maali ovat usein lähekkäin. Aloita karttamyynnistä, kerro minkä radan haluat suunnistaa (A=3.5km, B=3.0km molemmat vaikeita ja C=2.5km helpotettu) ja maksa osallistuminen (10€, maksutavat). Saat “narikkalapun”, jolla saat kartan lähtöpaikalla. Halutessasi voit vuokrata emit-kortin ajanottoa varten (2€). Pyydä rohkeasti apua myynnin toimitsijoilta.

Sprintissä ajanotto ja rastien leimaus tapahtuu emit-järjestelmällä kuten metsäsuunnistuksessa. Emit-kortti on pieni, muovinen “läpyskä”, joka rekisteröi leimat rasteilta sekä kuluneen ajan. Tapahtuman lähdössä nollaat kortin ns 0-leimasimella eli laitat emit-kortin leimasimen päälle ja odotat, että leimasimen valo välähtää 4 kertaa. Ajanotto alkaa, kun nostat kortin. Ota karttasi valitsemasi radan ämpäristä.

Kartta on hyvin tarkka, mittakaava 1:4000 tarkoittaa, että 1cm kartalla on 40m maastossa. Aseta kartta menosuuntaan ja laita peukalo oman sijaintisi kohdalle. Lähdön jälkeen suuntaat matkasi lähellä olevaan K-pisteeseen (matka 0-50m on viitoitettu, joskus K-piste on sama kuin lähtö). K-piste on merkitty kartaan kolmiolla ja maastossa on rastilippu, mutta ei leimasinta. Seuraavaksi valitse reittisi rastille numero 1 ja toteuta reittisuunnitelmasi tarkasti.

Muista sprintin kielletyt kohteet! Et saa mennä kielletylle alueelle, vaikka pääsisitkin. “Tonttivihreällä” on usein merkitty isojakin yksityisiä piha-aluita, joille ei ole haettu tai saatu lupaa. Sääntöjä kunnioittamalla varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Pienemmät “tonttivihreät” sekä kirkkaat “puskavihreät” ovat esimerkiksi istutuksia tai pensasaitoja, joiden kautta et saa kulkea. Samoin sprinttikarttaan on kuvattu kiellettyjä ylitsepääsemättömiä jyrkänteitä, aitoja ja muureja. Näitäkään et saa ylittää etkä alittaa vaikka pystyisitkin. Reilu peli kaikille eli älä oikaise, jos karttamerkki sen kieltää!

Käännä karttaa kulkiessasi niin, että kartta osoittaa koko ajan menosuuntaan. Aloita rauhallisesti, kulje pari ensimmäistä rastiväliä vaikka kävellen ja varmista, että tunnistat karttaan kuvatut talot, kadut, polut jne maastosta. Kun lisäät vauhtia, huomaat kuinka kiire lisääntyy karttaa lukiessa ja oikeita risteyksiä ja talonkulmia etsiessä.

Rasteilla on saman näköinen leimasin kuin lähdössä (ilman vilkkuvaloa) ja leimaus tapahtuu samaan tapaan viemällä emit-kortti leimasimen päälle, nyt sinun ei tarvitse odotella vaan kosketus leimasimeen riittää. Jokaisella rastilla on oma tunnusnumero, josta voit tarkistaa, että rasti on juuri se mitä olit etsimässä. Kulje ratasi rastit läpi numerojärjestyksessä 1-2-3-…

Maali on merkitty karttaan kahdella sisäkkäisellä ympyrällä. Maalissa on vielä maalileimasin, jonka leimauksella ajanotto päättyy. Maalin jälkeen siirry tulospalveluun, jossa emit-kortin tiedot puretaan ja saat tiedon käytetystä ajasta sekä onnistuneesta suorituksesta (kaikki rastit leimattu oikeassa järjestyksessä). Tulostietosi löytyvät online-tulospalvelusta.

Onnea matkaan!

 

 

 

 

 

 

Sprintticup 2019 kevään tapahtumat

28.3. Länsi-Pasila (HS)

 

>> Tulokset ja väliajat

>> Rata-analyysi      >> Reittihärveli

 

 

 

21.3. Kannelmäki (HS)

Etelä-Kannelmäessä oli jo selvät kevään merkit: 95% sulaa rataa ja upeat 275 sprinttaajaa. Ratamestari Kari Sane tarjoili haastavien ratojen lisäksi perustellisen kuvauksen ratamestarin valmistelutyöstä ja hyvät ainekset jälkipeliin, erityisaiheena mm. Pelimannintien silta .

>> Tulokset ja väliajat

>> Rata-analyysi   >> Reittihärveli

 

14.3. Haaga (HS)

Kaunis, sateeton ilta toi Haagaan yli 200 sprinttaajaa. Vauhdikkailla radoilla oli tarjolla reitinvalintaa korkeuseroja ja hankikantoa huomioiden. Ratamestarina Atte Ikola.

>> Tulokset ja väliajat

 

 

7.3. Maunula (HS)

Kauden 2019 avaus lumi/räntäsateessa. Sprintticupin uusi, pienipiirteinen maasto Topi Syrjäläisen tuoreella kartalla, ratamestarina Katja Lahtinen.

>> Tulokset ja väliajat

 

 

Sprintticup 2018 kevään tapahtumat

22.3. Länsi-Pasila (HS)

Länsi-Pasila on yksi Helsingin parhaimpia sprinttialueita. Tälläkin kertaa tarjoiltiin vauhdikasta ja vaativaa sprinttiä, jossa tarvitaan hyvää kartanlukutaitoa ja nopea päätöksentekoa. Ratamestari Hannu Lammi.

>> Tulokset ja väliajat

 

 

15.3. Kannelmäki (HS)

Kannelmäessä saatiin kylmää kyytiä ja liukkaita latuja viime syksyn SM-sprintin haastavassa monitasoisessa maastossa. Ratamestari Kari Sane oli suunnitellut mainiot radat sekä kisaajien iloksi koonnut mittavan analyysipaketin ja päiväkirjan sprintin valmistelutyöstä.

>> Tulokset ja väliajat

>> Rata-analyysi   >> Reittihärveli

 

8.3. Sibeliuksen puisto (HS)

Kevään 2018 Sprintticup käynnistettiin Sibeliuksen puiston vielä talvisissa maastoissa. Nastarit olivat tarpeen sekä vähän apuvaloa kartanlukuun. Lumisade saapui vasta kisan jälkeen. Ratamestari Hannu Lammi.

>> Tulokset ja väliajat

 

 

Sprintticup 2017 syksyn tapahtumat

23.11. Nikkilä (Trian)

>> Tulokset ja väliajat

Sipoon kisa käytiin vähälumisissa olosuhteissa Nikkilän sydämessä kevään Huippuliigan kartalla.  >> Katso tarkemmat tiedot

 

 

16.11. Suomenoja (EsAk)

>> Tulokset, väliajat ja reittihärveli

Suomenojan kisa tarjosi vauhdikasta ja haastavaa urbaania sprinttisuunnistusta. Ratamestari Kimmo Berg.  >> Katso tarkemmat tiedot

 

 

9.11. Tukkutori (HS)

>> Tulokset ja väliajat

Kisa käytiin Sörnäisissä, Tukkutorin varasto- ja toimistorakennuskortteleissa sekä läheisillä kerrostaloalueilla. Monelle Sprinttipäivästä tuttua todella monipuolista ja vauhdikasta sprinttimaastoa. Radat on suunnitellut Arttu Syrjäläinen, kartta on Topi Syrjäläisen käsialaa.  >> Katso tarkemmat tiedot

 

2.11. Saunalahti (EsSu)

>> Tulokset, väliajat ja reittihärveli

Sprintticupin kolmas kisa Espoon Suunnan järjestämänä Saunalahdessa. Maasto kerrostaloista koostuvaa asuinaluetta palvelurakennuksineen ja viheralueineen.  >> Katso tarkemmat tiedot

 

 

26.10. Nummela (RaVi)

>> Tulokset ja väliajat

Rasti-Vihti tarjoili vaativaa taajamasprinttiä vaihtelevassa maastossa ja haastavissa keliolosuhteissa, ratamestarina Niko Sorvari.   >> Katso tarkemmat tiedot

 

 

19.10. Kivinokka (Jyry)

>> Tulokset, väliajat, reittihärveli

Sprintticup jatkui kesätauon jälkeen Kivinokassa Kulosaaren ja Herttoniemen kupeessa Rasti-Jyryn järjestämänä. Kivinokan maisemat tarjoavat virkistysalueen, jossa lomittuvat metsäluonto, kartanopuisto ja työväen kesämaja- ja puutarhakulttuuri.  >> Katso tarkemmat tiedot

 

 

 

Sprintticup 2017 kevään tapahtumat

9.3. Lauttasaari – Vattuniemi (HS)

Sprintticupin avauksen tulokset, väliajat ja reittianalyysi.

Sprintticupin avaus suunnistetaan Lauttasaaressa, Vattuniemen merellisessä ympäristössä. Sprinttihaasteita tuo alueen toimisto-/teollisuuskorttelit sekä kerrostaloalueet. Todella mainio sprinttialue. Alueen kartta valmistunut tänä keväänä ja ensikäytössä tässä kilpailussa. Kartantekijä ja radat suunnitellut Arttu Syrjäläinen.

 

23.3. Hietaniemi (HS)

Hietaniemen tulokset ja väliajat sekä ReittianalyysiRatamestari Topi Syrjäläinen.

Vauhdikas sprintti Hietaniemen puisto- ja rantamaastossa. Naapuriratojen rastien läheisyys aiheutti normaalia enemmän hylkäyksiä varsinkin A/F-radoilla.

 

30.3. Lauttasaari – Myllykallio (HS)

Myllykallion tulos- ja analyysipaketti (tulokset, väliajat, reittianalyysi ja härveli)

Lauttasaaren Myllykalliossa Sprintticupin kävijäennätys 251 osallistujaa, joille tarjoiltiin ratamestari Kari Sanen lupauksen mukaisesti intensiivistä ja nopeaa reitinvalintaa vaativaa sprinttiä.

Tapahtumaa varten pyydettiin yli 50 taloyhtion luvat pihojen käyttöön. Lupaehtojen mukaisesti tämä maastokokonaisuus oli suunnistajien käytössä vain tämän tapahtuman ajan,

 

6.4. Espoon Keskus (EsSu)

Espoon Keskuksen tulokset, väliajat ja härveli.

Kilpailumaasto on erittäin haasteellinen monimuotoisten rakennusten ja eri tasoissa liikkumisen johdosta.

Lisätiedot EsSun sivulla.

 

27.4. Tapiolan urheilupuisto (EsAk)

>> Espoon Akilles

 

 

 

4.5. Laakso (HS)

Laakson tulokset, väliajat ja analyysi

Kevään viimeinen Sprintticupin kilpailu juostiin Laakson kentän kupeessa rauhallisella sairaala-alueella.

Ratamestari ja kartantekijä Arttu Syrjäläinen oli laatinut vauhdikkaat ja vaativat radat kartanvaihtoineen varsin pienelle alueelle.

 

Sprintticup 2016

Sprintticup 2016 syksy tulokset

To 20.10. Rasti-Jyry
Katajanokka, ratamestari Reijo Helin.  Tulokset  Väliajat

To 27.10. Helsingin Suunnistajat
Hietaniemi, ratamestari Topi Syrjäläinen.  Tulokset, väliajat, tuloskortti, reittianalyysi

To 3.11. Espoon Suunta
Suurpelto.  Tulokset ja väliajat

To 10.11. Rasti-Vihti
Nummelan uimahalli, Vihti  Tulokset ja Väliajat

To 17.11. Espoon Akilles
Etelä-Leppävaara. Tulokset ja Väliajat, Reittihärveli sekä Rastivälianalyysi

Sprintticup yhteispisteet 2016 syksy

Sprintticup 2016 syksyn kärjen loppupisteet 5/5 tapahtuman jälkeen

SPRINTTICUP loppupisteet 5/5
A-rata
sija nimi pisteet
1. Antti Parjanne 69
2. Veli-Pekka Kuutti 68
3. Ollipekka Heikkilä 63
4. Jukka-Pekka Seppänen 44
5. Eemeli Suominen 44
6. Alvar Palmen 32
7. Antti-Pekka Leskinen 31
8. Aapo Leskinen 30
9. Eero-Matti Vainio 27
10. Artem Popov 25
B-rata naiset
1. Sara Karvonen 45
2. Tuuli Heikkilä 39
3. Anni Kivilaakso 22
4. Sanni Norrbacka 20
5. Maija Heikkilä 15

 

Sprintticup 2016 syksyn kisat

Loka-marraskuussa kisattiin jälkimmäinen puolisko Sprintticupin kymmenen sprinttisuunnistustapahtuman sarjasta.

17.11. Leppävaara

Sprintticup Etelä-Leppävaarassa, järjestäjä Espoon Akilles.

Leppävaaran Tulokset ja Väliajat, Reittihärveli sekä Rastivälianalyysi

 

 

 

10.11. Nummela

Sprintticup Nummelassa lumisissa olosuhteissa, järjestäjä Rasti-Vihti.

Nummelan Tulokset ja Väliajat

 

 

 

 

3.11. Suurpelto

Sprintticup Espoon puolella pikkupakkasessa, Espoon Suunta järjestäjänä.

Suurpellon Tulokset ja väliajat

 

 

 

27.10. Hietaniemi

Ratamestari Topi Syrjäläisen reittianalyysi

Hietaniemen tulokset, väliajat, tuloskortti ja reittianalyysi

 

Sprintticup jatkui Helsingin Suunnistajien vetovuorolla Helsingin keskustan laita-alueelle, kuuluisan Hietaniemen hiekkarannan ja Sibelius-monumentin äärellä. Hietaniemen maasto on hyvä sprinttialue, joka tarjoaa asfalttipintaa kuin myös puisto-alueen nurmi- ja sorapintaa. Huippulaadukas sprinttikartta on ratamestari Topi Syrjäläisen käsialaa.

 

20.10. Katajanokka

Uudenmaan sprintticup käynnistyi torstaina keskeltä Stadia Rasti-Jyryn järjestämänä. Kaunis lokakuun ilta, 6 astetta lämmintä ja kuiva keli, vähän tuulta. Uspenskin katedraalin juurella oli vähän tungosta, kun Viron presidentti tuli viereen syömään mustilla pitkillä autoilla. Turvamiehet ja poliisi kävivät tarkastamassa, ettei suunnistuksesta ole vaaraa korkealle vieraalle.

Sprintticup avauksen Tulokset ja Väliajat

 

Sprintticup 2016 kevät tulokset

Sprintticup laajeni kaudelle 2016 kymmenen sprinttisuunnistustapahtuman sarjaksi ja mukaan tuli uutena järjestäjänä Rasti-Vihti.

17.3. Helsingin Suunnistajat
Oulunkylä, ratamestari: Topi Syrjäläinen. Tulokset Väliajat Reittianalyysi

31.3. Rasti-Vihti
Nummela, ratamestari: Niko Sorvari. Tulokset  Väliajat

7.4. Espoon Suunta
Suurpelto. Tulokset Väliajat

14.4. Espoon Akilles
Soukka, ratamestari: Hannu Numminen. Tulokset  Väliajat Reittihärveli

21.4. OK77
Vallikallio, Leppävaara. Tulokset  Väliajat Reittihärveli

 

 

Sprintticup 2015 tulokset

22.10. Helsingin Suunnistajat
Käpylä-Oulunkylä, ratamestari: Arttu Syrjäläinen. Tulokset  Väliajat

26.10. Rasti-Jyry
Eira, ratamestari: Jorma Helin. Tulokset  Väliajat

29.10. Järvenpään Palo
Harjulan koulu, Järvenpää. Tulokset  Väliajat

5.11. Helsingin Suunnistajat
Haaga, ratamestari: Kalle Rantala. Tulokset Väliajat

12.11. Keravan Urheilijat
Keravan (Kalevan) urheilupuisto Tulokset, väliajat, reittihärveli ja rastivälianalyysi

16.11. OK Trian
Opintie 4, Sipoo, ratamestari: Elli Virta Tulokset, väliajat ja analyysi

19.11. Espoon Suunta
Suurpelto. Tulokset, väliajat, reittihärveli ja väliaika-analyysi